Vliegtuig Reis door de wijn

Stap in het vliegtuig het is tijd om op pad te gaan!

Wij nemen je mee

De reizen die wij adviseren

In de loop van de tijd willen we zelf ook reizen, excursies en evenementen organiseren. We hebben al wel wat leuke voorbeeld reizen voor jullie in elkaar gezet. Deze reizen hebben we hieronder voor jullie uitgeschreven. Zo kunnen jullie kijken welke reis het beste bij jullie past! Hulp nodig? Dan helpen we jullie natuurlijk graag!

Meer over ons

Vliegtuig landing Reis door de wijn
Friesland Reis door de wijn

Wijnreis Friesland

Friesland is de mooie provincie in het noorden van Nederland wel bekend van de Friese wateren en de Elfstedentocht. Maar Friesland heeft op culinair gebied ook veel te bieden en daarom hebben wij een mooie reis samengesteld met 2 bezoeken aan Friese wijnboeren, een culinaire sloepentocht met wijnproeverij en bijpassende hapjes, een wijn/spijs diner en wijnquiz.

Meer informatie

Toscane Reis door de wijn

Reis je mee af naar Toscane?

In de ochtend kun je even lekker de stad in om Florence te ontdekken. Vervolgens in het begin van de middag vertrek je voor een wine en cook middag. Je arriveert op een prachtig chateau waar je eerst kennis maakt met de wijnmakerij en de wijnen, gevolgd door een Toscaanse kookworkshop. In de avond geniet je van de eigen gemaakte gerechten.

Huur een auto en rij naar Greve in Chianti. Hier kan je het museum bezoeken en naar Le Cantine waar je een kaart koopt vanaf en zelf wijn kan tappen. Je vervolgt je reis naar Dievolé waar je een proeverij met een picknick kan boeken. Vervolgens rijd je verder naar Siena waar je een tour kan boeken bij Tuscan Wine School voor Hierbij krijg je een rondleiding door de prachtige stad met wijnen en bijpassende hapjes.

Je kan er daarna voor kiezen om in Siena nog lekker te gaan eten en eventueel te overnachten of terug te gaan naar Florence. In de ochtend vertrek je met je huurauto naar Poggio la Noce. Deze kleinschalige wijnmaker geeft je een rondleiding en een proeverij daarna rijd je verder naar Luciano winery voor een rondleiding en lunch. Je vervolgt je reis terug naar het vliegveld.

Geschatte prijs voor een complete reis: € 675,00 per persoon inclusief alle excursies, ontbijt, lunch, diner, vervoer en reisleiding. Exclusief extra dranken naast de wijnen tijdens de proeverij. We helpen je graag met het samenstellen van jouw wijnreis. Neem gerust contact met ons op!

Kunnen wij u helpen? Neem contact op!

Ben je geïnteresseerd geworden in een leuke wijnproeverij of kunnen wij je helpen met een mooie wijnreis, neem dan gerust contact met ons op. Wij helpen je graag verder!

Mailtje versturen

Kurken Reis door de wijn