Wijntafel Reis door de wijn

Borrelen kan ook gewoon op elke locatie!

Wij regelen dat voor je!

Agenda 2022

We nemen je mee op reis door Zuid-Afrika. Tijdens deze proeverij proeven we 6 heerlijke wijnen elke met een eigen verhaal en een bijpassend hapje. We nemen jullie mee langs de wijngebieden met verhalen over de wijnen en wijnboeren en de mooiste plekken om te bezoeken. Daarnaast leren we je tussendoor nog wat leuke weetjes over wijn!

  • Zondag 27 februari 2022: 14:00 – 16:30 uur
  • Zondag 27 februari 2022: 19:30 - 21:30 uur
  • Maandag 28 februari 2022: 19:30 – 21:30 uur
  • Locatie: De Jongens van Joure, De Merk 13, 8501 AN Joure
  • Prijs: € 29,95 per persoon

Lijkt het je leuk om hierbij aanwezig te zijn? Meld je dan snel aan!

Aanmelden

Wijntafel Reis door de wijn

Wijnproeverij bij jouw op locatie

Zin in een gezellig avond met vrienden, familie of collega’s? Wij verzorgen een complete wijnproeverij op locatie vanaf € 25,- per persoon. Hierbij vertellen we over proef technieken, wijnbouw, proeven we met proefformulieren, vertellen we de verhalen achter de wijn en de wijnstreek en serveren we bijpassende hapjes. De duur van de proeverij is ongeveer 2 uur. De flessen wijn laten we lekker staan zodat je na de proeverij nog lekker kan nagenieten met jou favoriete wijn.

De wijnproeverij is te reserveren vanaf 8 personen.

Reserveren

Gedekte tafel Reis door de wijn

Proeven en varen 🥂🚤

Een wijnproeverij tijdens een prachtige tocht per sloep over de Friese Meren, Hoe leuk is dat? Reis door de Wijn en Sloepverhuurfriesemeren.nl komen deze zomer met dit gave concept! Zoek een groepje van minimaal 5 / maximaal 8 personen bij elkaar en reserveer snel! Voor € 50,- per persoon.

Wij bieden dit unieke arrangement aan op dinsdagavond van 19:00 uur - 21:00 uur en op zondag middag van 13:00 - 15:00. We vertrekken vanaf Joure en jullie worden ontvangen met een lekkere bubbel. Onderweg zullen we nog 5 verschillende wijnen proeven met daarbij een bijpassend hapjes/ sandwiches. Tijdens het proeven leggen wij natuurlijk het een en ander uit over de ingeschonken wijnen en is er tussendoor tijd om te genieten van de omgeving en van de gezelligheid.

Iedereen kan lekker mee proeven want je hoeft zelf niet te varen! Een schipper zal meegaan om jullie de mooiste plekjes rondom Joure vanaf het water te laten zien.

Reserveren / meer informatie