Wijntafel Reis door de wijn

Borrelen kan ook gewoon op elke locatie!

Wij regelen dat voor je!

Wijnproeverij bij jouw op locatie

Zin in een gezellig avond met vrienden, familie of collega’s? Wij verzorgen een complete wijnproeverij op locatie vanaf € 29,50 per persoon. Hierbij vertellen we over proef technieken, wijnbouw, proeven we met proefformulieren, vertellen we de verhalen achter de wijn en de wijnstreek en serveren we bijpassende hapjes. De duur van de proeverij is ongeveer 2 uur. De flessen wijn laten we lekker staan zodat je na de proeverij nog lekker kan nagenieten met jou favoriete wijn.

De wijnproeverij is te reserveren vanaf 8 personen.

Reserveren

Gedekte tafel Reis door de wijn

Wijnproeverij Galicië

We nemen je mee op reis door Galicië een gebied gelegen in het Noord-Westen van Spanje boven Portugal. We proeven 6 heerlijke wijnen waarbij wij hapjes uit de Galicische keuken niet achterwege laten! We nemen jullie mee langs de wijngebieden met verhalen over de wijnen en wijnboeren en de mooiste plekken om te bezoeken. Daarnaast leren we je tussendoor nog wat leuke weetjes over wijn!

  • Wanneer: Maandag 5 juli 2021
  • Tijd: 19:30 - 21:30
  • Locatie: De Jongens van Joure
  • Prijs: € 29,50 per persoon

Lijkt het je leuk om hierbij aanwezig te zijn? Meld je dan hier aan door een email te sturen met je naam, aantal personen, email adres en telefoonnummer:

Aanmelden

Wijntafel Reis door de wijn